Επιλογή Σελίδας

Η ενημερωτική εκδήλωση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ με τίτλο «Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Μελάνωμα και τον Καρκίνο του Δέρματος» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στη δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται όλοι μας να γνωρίζουμε και μας έλυσε όλες τις σχετικές απορίες για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ελένη Ι. Γκόγκα, Καθηγήτρια Παθολογίας- Ογκολογίας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια Α΄ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν.Α. Λαϊκό και τον κύριο Αλέξανδρο Στρατηγό, Καθηγητή Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και Διευθυντή Α’ Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις τους και για το γεγονός ότι στέκονται στέκονται αρωγοί στο έργο του ΟΕΚΚ ΑγκαλιαΖΩ όπως και όλους όσους την παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας με αμείωτο ενδιαφέρον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την Δημοσιογράφο Υγείας, κυρία Φωτεινή Γεωργίου για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης καθώς και για την αδιάκοπη στήριξη στο έργο του ομίλου μας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά που παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας και μας τίμησε με την παρουσία της/του καθώς και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες του ομίλου μας που βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης μας.

Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης MSD και τους επίσημους χορηγούς La Roche-Posay και Οικογένεια Χριστοδούλου-Christodoulou Family για την ευγενική υποστήριξη τους.